Published On: mar, iun. 30th, 2020

Coronavirus / Braila. Suntem liberi, dar tot mai bolnavi

O noua zi, noi cazuri de infectare cu coronavirus. Libertatea ne costa scump acum cand cazurile parca au explodat. Doar in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 15 cazuri in Braila dintr-un total de 388 de infectari inregistrate astazi, la nivel national.

Pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus, astazi, 30.06.2020, la nivelul judetului Braila sunt monitorizate 1257 de persoane, aflate in izolare voluntara si 28 de persoane care se afla in carantina institutionalizata.
Mentionam ca 10.163 de persoane au iesit din autoizolare, la incheierea celor 14 zile si 1193 de persoane au primit avize epidemiologice de a iesi din carantina institutionalizata.
De asemenea, conform raportarii DSP, de la inceputul pandemiei, la Braila 220 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 112 au fost externate( vindecate si asimptomatice), iar 108 pacienti sunt internati in Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Alti 8 pacienti au decedat, respectiv 6 confirmati in Braila si 2 in Galati.
In ceea ce priveste raportarea IPJ Braila, in ziua de 29 iunie 2020, politistii au actionat in sistem integrat, alaturi de jandarmi, politisti de frontiera si politisti locali, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID – 19. Astfel, in ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a masurilor si interdictiilor impuse in aceasta perioada in cazul a 1.346 de persoane si a 22 de societati comerciale.

Citeste si Culegem ce-am semanat!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>