Published On: vin, iun. 5th, 2020

Circul politic, pus pe pauza / Cu orgoliile pe masa, prefectul si presedintele CJ le promit brailenilor redeschiderea Corpului B al SJU

Dupa 3 saptamani in care brailenii cu alte probleme de sanatate, in afara de virusul care nu ne mai da pace, au format cozi interminabile in fata corpului A al Spitalului Judetean Braila cautand o mangaiere pentru ranile si boli trupesti, se pare ca lucrurile incep sa intre pe un fagas normal. Se pare ca cei doi stalpi ai Brailei, prefectul si presedintele CJ, pot purta un dialog normal, productiv pentru sanatatea brailenilor satui de circ si scandal cu iz politic.
Astazi s-a gasit o solutie cu privire la transformarea Corpului E al Spitalului Judetean in suport COVID-19 si revenirea Corpului B la activitatile medicale de dinainte de pandemie. In cadrul intalnirii la care au participat reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica, Spitalului Judetean, Consiliului Judetean si Prefecturii, directorul DSP, Gabriel Ciochina, a explicat care este problema documentatiei trimise de spital: sala de operatie amenajata în Corpul E nu corespunde normelor în vigoare. Conducerea spitalului a propus o alta solutie decat cea din documentatie, care a fost acceptata de Ciochina. Odata lamurite neintelegerile, Chiriac promite ca de vinerea viitoare Corpul B (Fostul Spital 3) va putea iarasi trata pacienti cronici. La fel si prefectul care se declara multumit de rezultatele discutiilor.

Mereu am spus ca dialogul este singura cale de a rezolva o problema delicata. Situatia de la Spitalul Judetean de Urgenta va fi deblocata, iar Corpul B, (Spitalul 3), va reveni la activitatea normala.
Am avut o discutie foarte buna cu cei implicati iar totul va intra pe drumul corect pana luni. Documentele si avizele vor fi gata!
Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta si-a luat angajamentul ca activitatea va fi reluata în Spitalul 3, pentru toti pacientii!” a declarat Catalin Boboc.

 

Citeste si Veste buna! Inca un brailean vindecat / Cati infectati cu COVID-19 sunt de fapt astazi in judet

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>