Published On: lun, iun. 1st, 2020

Cifrele care schimba tot ce stiam / Inca 5 cazuri de coronavirus in Braila. Cine sunt noii infectati

De la ora 15.00 cand prefectura anunta 24 de ore de liniste, iata ca in cursul serii cifrele s-au modificat considerabil. Inca 5 noi cazuri au aparut in Braila, in doar cateva ore. Este vorba de o femeie si de 4 barbati de origine pakistaneza.

Noii pacienti au fost spitalizati in sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Braila. In total, dupa incheierea starii de urgenta, au fost inregistrate 15 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus, astazi, 01.06.2020, la nivelul judetului Braila sunt monitorizate 1.673 de persoane, aflate în izolare voluntara si 36 de persoane care se afla în carantina institutionalizata.
Mentionam ca 5.993 de persoane au iesit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile si 1118 de persoane au primit avize epidemiologice de a iesi din carantina institutionalizata.
De asemenea, de la începutul pandemiei, la Braila 37 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 22 au fost declarate vindecate si externate, iar 2 pacienti transferati din municipiul Galati, în stare critica, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pe sectia ATI, au decedat

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>