Published On: mie, iun. 3rd, 2020

Cele mai scumpe cumparaturi, platite de doua brailence / Politistii le-au adus “nota de plata”

La data de 01.06.2020, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila, in timp ce executau misiuni specifice, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID – 19,  s-au deplasat la domiciliul unei tinere, din Braila, care figura ca persoana autoizolata, impreuna cu fiica sa, acestea nefiind gasite la locuinta indicata.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca aceastea au fost plecate la cumparaturi, pe raza municipiului. Avand in vedere faptul ca nu a fost respectata masura izolarii la domiciliu, braileanca a fost condusa, impreuna cu fiica sa minora, intr-un centru de carantina pentru o perioada de 14 zile.

Totodata, femeia a fost si sanctionata contraventional cu amenda, in valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Reamintim ca, de la inceputul stareii de alerta pana astazi, 33 de braileni au plecat din autoizolare din diferite motive, incalcand masura izolarii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>