Published On: mie, iun. 3rd, 2020

Braila risca sa ramana fara singurul medic epidemiolog, in plina pandemie / De ce nimeni nu se inscrie la concurs

Zilele acestea expira detasarea doamnei dr. Gavrilescu, iar DSP ramane iar fara medic epidemiolog. De mentionat este faptul ca la nivelul judetului nostru mai exista un singur medic de specialitate in persoana Delia Rasnoveanu insa acesta nu poate prelua fraiele deoarece este si actualul manager al Spitalului Judetean Braila.
Posibila explicatie pentru criza medicala care este pe punctul de a lovi Braila in plina pandemie, prin lipsa pionului principal in lupta cu COVID-19, o reprezinta salariile extrem de mici, nemotivante, asa cum declara prefectul Brailei in cadrul conferintei de presa de astazi.

Avem o mica problema aici. Pe 10 iunie doamnei doctor Gavrilescui ii va inceta detasarea de la Spitalul de Psihiatrie, unde stiti ca este director medical. Si avem o mare problema pe subiectul asta. Detasarea ei, acum, pe starea de alerta, se poate face cu acordul celor doua parti, DSP si spital, si cu acordul persoanei vizate. Stiti ce? Doamna Gavrilescu de 3 luni de zile lucreaza zi lumina, fara nicio intrerupere, adica e aproape inuman. Nu avem un alt medic epidemiolog in Braila (…)  La DSP este o situatie… Salariile sunt foarte mici , medici sunt foarte putini. Salariile sunt extrem de mici, nemotivante si nu se inscrie nimeni la concurs” a declarat Catalin Boboc.

 

Citeste si EXCLUSIV / Descindere D.I.I.C.O.T. la traficantii de droguri din Braila. Unde si-a amenajat tanarul propria plantatie de “iarba”

Citeste si Viceprimarul PSD al Brailei pune in pericol un oras intreg

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>