Published On: vin, iun. 19th, 2020

Ba, baieti, dati-va dracului demisia!

Braila face pasi “importanti” spre a deveni un nou focar de coronavirus, totul sub atenta supraveghere a prefectului si presedintelui de Consiliu Judetean, sub aripa caruia se afla Spitalul Judetean Braila. Cel mai recent focar s-a cuibarit in sectia de Cardiologie. Acolo 2 medici cardiologi, 5 asistenti, dintre care 4 pe sectia Cardiologie si 1 pe sectia Medicina interna 2- compartiment Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice si o infirmiera au fost testati pozitiv. De la un caz s-a ajuns la o raspandire galopanta pentru ca personalul medical nu se testeaza. De fapt, in Braila nu se testeaza decat “CAT ESTE NEVOIE”, asa cum declara Catalin Boboc. Uitati domnule prefect ca acel “cat este nevoie” NU este si suficient!

Razboiul  (circul) dintre cei doi trece barierele politice iar sagetile aruncate unul altuia (asta in cazul fericit in care isi spun cateva cuvinte) ajung sa atinga brailenii nevinovati si bolnavi, care fac cozi interminabile in fata spitalului dar si personalul medical, cel plin de “aplauze si flori”.  Intre furt de idei si blocaje birocratice, atat Boboc cat si Chiriac ingenunchiaza si mai tare sistemul medical brailean.

Se impune de indata demisia atat a lui Catalin Boboc cat si al lui Francisk Chiriac pentru prostul management al evolutiei pandemiei pe plan local. Daca pana acum cateva saptamani Braila era numit cel mai sigur judet din tara, totul a fost doar datorita locuitorilor care au respectat regulile si au trata cu maxima seriozitate acest virus. Din nefericire pentru noi toti, norocul s-a cam sfarsit iar acum autoritatile AR TREBUI sa incerce sa isi faca treaba pentru a evita formarea unui focar la nivel national care sa se numeasca “BRAILA”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>