Published On: mar, iun. 16th, 2020

AVEM DOCUMENTUL / Practici comuniste puse in practica de CUP DUNAREA Braila. Apa data cu portia in judet

Silviu Mangiurea, chiar si pe patul de spital are o preocupare aparte pentru “binele” brailenilor (pentru cei care nu au aflat inca, directorul COMPANIEI DE UTILITATI PUBLICE este internat in sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Braila fiind diagnosticat cu coronavirus).

CUP Dunarea Braila intentioneaza sa puna in aplicare practici comuniste terminate in sange acum 30 de ani. Practic este vorba de rationalizarea a tot ce stapanesc. In acest caz, apa. Intentia conducerii CUP DUNAREA este de a deschide robinetul de apa de doua ori pe zi, dimineata si seara, respectiv doar 8 ore pe zi, intre orele 08:00-10:00 si 18:00-22:00.

Si daca tot vorbeam de “binele” brailenilor, jos este documentul trimis spre a instiinta UAT-urile vizate de intreruperea distributiei de apa.

In alti termeni, daca ploua mult brailenii platesc surplusul de apa, daca nu ploua, sufera din cauza robinetului oprit. Oricum ar fi, ei platesc sau suporta consecintele, dupa caz.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>