Published On: mie, iun. 24th, 2020

Au ajuns dupa gratii trei membri ai “caracatitei” drogurilor din Braila

S-a dispus arestarea preventiva pentru cei trei braileni prinsi cu droguri in masina, la intrarea in Braila. Initial, inculpatii au fost retinuti pentru 24 de ore iar acum, propunerea de arestare preventiva penntru 30 de zile a fost admisa de Tribunalul Galati.

“Tribunalul Galati admite propunerea formulata de D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galati. In temeiul art. 223(2) si art. 226 Cod Procedura Penala dispune arestarea preventiva a inculpatilor FOCSA ALEXANDRU IONUT, DRAGAN CONSTANTIN si PUIA GEORGIU SILVIU pe o durata de 30 de zile, de la data de 19.06.2020 la data de 18.07.2020 inclusiv.”

Reamintim ca cei trei braileni au fost prinsi in data de 18 iunie, dupa un flagrant realizat de DIICOT in colaborare cu BCCO (Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate ). Inculpatii transportau un colet primit din Spania care continea,  printre mai multe articole vestimentare şi medii de stocare, 896 de grame de marijuana, 674 de grame de hasis si aproximativ 20 de grame de cocaina.

Doi dintre cei trei au fost prinsi in flagrant de politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) si de procurorii DIICOT, la intrarea in municipiul Braila, ulterior fiind identificat si destinatarul pachetelor de droguri.

Citeste si Esti blat, Boboc? Nicio o masura impotriva petrecerii pesediste din parc, supervizata de seful CJ Braila

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>