Published On: lun, mai 11th, 2020

“Zmeii” de weekend pe soselele Brailei / Bautura si adrenalina in vene

La data de 09 mai, in jurul orei 15:50, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe un tanar, in varsta de 24 de ani, din comuna Chiscani, in timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 22B, pe raza municipiului Braila, cu o viteza de 101 de km/h.
Vehiculul nu avea montate placutele de inmatriculare, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca, in aceeasi zi, pe raza judetului Galati, tanarul a fost sanctionat contraventional pentru nerespectarea regimului de viteza, totodata fiindu-i ridicate numerele de inmatriculare ale vehiculului, intrucat, inspectia tehnica periodica si asigurarea obligatorie ale autoturismului erau expirate.
Braileanul a fost sanctionat contraventional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

De asemenea, pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ale carui placute de inmatriculare au fost retrase.

Tot in ziua de 09 mai, seara, in jurul orei 20:10, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila l-au oprit in trafic, pentru control, pe un brailean, in varsta de 31 de ani, in timp ce conducea un vehicul pe DJ 212, pe raza localitatii Chiscani.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,90 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>