Published On: sâm, mai 30th, 2020

Vin vremuri noi pentru BRAICAR / Era “Sandulesciana” a apus

Vin alte vremuri pentru Braicar. Dupa 27 de ani de stat la carma transportului local brailean, Sandulescu, iesit acum la pensie, a fost inlocuit cu Mihai Rusinoiu, seful Serviciului de Transport Public de Calatori si Administrare Portuara din cadrul Primariei Municipiului Braila. Mandatul lui Rusinoiu este de 4 luni, putand fi prelungit inca doua luni in cazul in care nimeni nu castiga concursul pentru ocuparea fotoliului de director.
In varsta de 53 de ani, Mihai Rusinoiu nu este membru de partid si a lucrat mai bine de 20 de ani la „Braicar”, ocupand diverse functii de conducere. Este o persoana care are studii in domeniu, experienta si nu este membru in niciun partid politic.

Precizam ca inca din noiembrie anul trecut se cauta un nou director la ”Braciar”, insa toti candidatii care s-au inscris la concursuri au picat.

Cornel Sandulescu a  ocupat functia de director la societatea “Braicar” timp de 27 de ani, de pe vremea fostului primar Anton Lungu.

Situatia de la Braicar, sub domnia lui Cornel Sandulescu, a scapat de nenumarate ori de sub control. In presa au circulat de imagini in care autobuzele din cimitirul Braicar au pierdut pe rand, in mers, ba o roata, ba un calator. Probeleme cu soferii reticenti au tinut primele pagini ale ziarelor, si mai noi, si controlorii, in incercarea lor de a fi corecti doar cu cine isi permit, dau jos elevi care au uitat legitimatia acasa.

 

Citeste si Al doilea deces al unui pacient cu coronavirus la Braila. Vezi aici despre cine este vorba

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>