Published On: vin, mai 22nd, 2020

VIDEO Suferinta unei batrane in casa groazei / Dezbracata, batuta si umilita

Imaginile cu un puternic impact emotional au facut inconjurul retelelor de socializare. In filmarea facuta prin gard se poate observa cat chin si cata umilinta indura o batrana care nu se poate apara de furia celei care ar trebui sa o ingrijeasca. Dezbracata si cu sezutul in noroi, batrana nu reuseste sa se ridice si din aceasta cauza este batuta cu palmele peste fata.
Batrana ramane pe sol neavand forta sa se ridice si atunci se dezlantuie furia monstrului. Femeia care este incaltata vine si o loveste cu picioarele in cap.

Filmarea se opreste brusc cand ii suna telefonul celui care filma intreaga scena, prin crapatura gardului. Video-ul a ajuns si la politisti. Inca nu se cunoaste cand a fost facuta filmarea si nici unde, insa oamenii legii incearca acum sa o identifice pe femeia care a batut-o pe batrana.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>