Published On: mar, mai 26th, 2020

VIDEO SOC Cruzime fara margini / Copil torturat si agresat sexual in plina strada

 

Imagini greu de privit au aparut ieri in mediul online. In filmarea de mai jos, facuta in satul Roznav din judetul Neamt, se observa cum un tanar isi roaga un prieten sa filmeze cum se dezbraca si incepe sa loveasca dar si sa supuna la perversiuni sexuale un minor, dupa care se napusteste asupra altuia.

Toate acestea se intampla sub privirile nepasatoare si sub lipsa de reactie a celor din jur. De asemenea, agresorul apare in cadru complet dezbracat.
Din cercetarile preliminarii a reiesit faptul ca, in timp ce un tanar de 18 ani se afla pe o strada din orasul Roznov, ar fi agresat sexual un minor in varsta de 16 ani, pe care l-ar fi lovit.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si agresiune sexuala, cercetarile fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Piatra Neamt.
Persoana in cauza a fost condusa la sediul politiei, fata de aceasta urmand a fi dispusa masura retinerii pentru 24 de ore.
Reamintim ca din primele informatii, totul s-a petrecut in cursul zilei de 24 mai, in orasul Roznov.

ATENTIE! Imagini cu un puternic impact emotional 

 

CITESTE SI VIDEO Suferinta unei batrane in casa groazei / Dezbracata, batuta si umilita

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>