Published On: vin, mai 29th, 2020

VIDEO Prostituatele romance, inapoi la serviciu pe strazile Italiei / Masca si termometrul, obligatorii in procesul de “imperechere”

Liber la carne vie

Piata de carne vie s-a deschis din nou, dupa luni de abstinenta si nenumarate “lipsuri”. Prostituatele romance, care in vremurile bune, cu trafc intens, au acaparat strazi intregi din toate zonele Italiei, au revenit la serviciu dupa doua luni de stat acasa. Intr-un reportaj filmat cu camera ascunsa, jurnalistii de la bari.ilquotidianoitaliano.com au aratat lumii nu numai ca fetele noastre si-au reluat activitatea, ci si ca acestea prezinta un simt al raspunderii peste limite, constientizand pericolul care le pandeste pe la spate. Frica de infectare cu coronavirus le obliga ca pe langa celebrul prezervativ, sa le impuna clientilor sa vina si cu masca pe fata.

Blonde, brunete, minione sau inalte, slabute sau cu carne pe ele, prostituatele romance care au pus stapanire pe o parte a periferiei orasului Bari isi expun trupurile la vanzare, pe cativa euro.

“Nu putem sa stam fara sa muncim, este viitorul nostru in joc”

Fetele sunt obligate sa lucreze pe strada in timpul zilei, in timp ce, dupa ora 19 pana la miezul noptii primesc clienti in apartamentele din Bari. Una dintre ele, contactata telefonic pe baza unui anunt pe un site de intalniri incearca sa isi convinga clientii ca nu e niciun fel de pericol.

Maria (nume de serviciu) nu lasa nimic la voia intamplarii. Pe langa prezervative, in geanta ei isi gasesc locul acum si cateva masti, dezinfectant dar si un termometru folosit pentru masurarea temperaturii, nicidecum ca un obiect sexual.

“Nu putem sa stam fara sa muncim, este viitorul nostru in joc”, explica femeia. Maria lansează un apel: „Folositi intotdeauna prezervativul, masca si igienizati-va mainile inainte si dupa actul sexual ”. Din pacate, multe femei, pe strada si acasa, nu folosesc aceleasi precautii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>