Published On: vin, mai 15th, 2020

VIDEO Nesimtirea este in floare in Braila / Taximetrist prins cu gunoiul in sac

El este unul dintre brailenii care depun un efort “urias” pentru a pastra periferiile orasului “necurate”. Aceasta este realitatea in teren. Gunoaiele aruncate la intamplare alcatuiesc un peisaj dezolant, uneori autoritatile aratand ca au capitulat in fata nesimtirii brailenilor “gunoieri”.

Imaginile de mai jos au fost surpinse zilele trecute, in zona intersectiei  soselei Ramnicu Sarat cu soseaua de Centura. In video se vede clar cum un autoturism de tip taxi a oprit, intr-un loc ferit de privirile indiscrete, si din el a coboarat soferul care a inceput sa isi arunce gunoiul din portbagaj. Saci intregi au fost lasati in vegetatia crescuta pe marginea drumului. La intreaga activitate de debarasare a gunoiului a asistat, cu mainile in sold, si o femeie care nu a schitat nici macar un gest dezaprobator.

In rest, IMAGINILE VORBESC!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>