Published On: vin, mai 29th, 2020

VIDEO Copilul problema al Brailei in actiune

Copilul problema al Brailei, un minor de doar 13 ani, a reusit sa puna pe jar un oras intreg prin actele sale infractionale. Fara teama si cu un tupeu nemarginit, copilul, client fidel al politistilor, a dat nenumarate jafuri de magazine , florarii, culminand cu terorizarea unor elevi din unul dintre cele mai prestigioase unitati de invatamant din oras, colegiul Ghe. Munteanu Murgoci.

Victima a acestui minor infractor a cazut si un propietar de magazin amplasat in zona fostului abator din Braila. Acesta ne-a trimis filmul intregii spargeri, mentionand ca a fost pagubit cu 8.500 de lei. Minorul ar fi spart usa de la intrare si ar fi dat iama in pachetele de tigari aflate in spatele tijghelei. Inainte de asta, ar fi spart autonomatele de cafea din care ar fi furat toti banii, ascunsi apoi intr-o punga si bagati pe sub haine, asa cum se vede si in inceputul filmarii. Intregul jaf a avut loc dupa miezul noptii iar pagubitul a declarat ca implicat ar fi si un taximetrist care l-ar fi transportat pe minor, cu prada, catre o locuinta.

Find un copil problema, reporterii Infobraila au contactat-o pe directoarea D.G.A.S.P.C. Braila pentru a afla mai multe informatii despre situatia minorului. “Copilul se afla intr-un program de consiliere.  In data de 4 iunie se va realiza o sedinta a Comisiei pentru Protecta Copilului in care se va discuta propunerea de plasament al acestuia in Centrul de Orientare, Supraveghere si Sprijinire a Reintegrarii Sociale a Copilului Care a Savarsit Fapte Penale. Reamintesc ca pana acum, minorul s-a aflat sub masura supravegherii specializate in familie, beneficiind de consiliere. Centru mentionat se afla la finalul procedurii de licentiere urmand ca in scurt timp sa fie functional. Atat minorul cat si mama acestuia sunt de acord cu masura de plasament” a declarat Simona Cimpoaie pentru Infobraila.

 

 

Citeste si Inca un minor infractor seamana TEROARE printre braileni / Talharie la drumul mare chiar intr-o zona aglomerata a orasului

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>