Published On: mar, mai 19th, 2020

Un brailean mort de beat a fost prins conducand prin oras

Duminica noapte, in jurul orei 00:05, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au oprit in trafic, pe un barbat, in varsta de 32 de ani, din Braila, in timp ce conducea un vehicul pe strada Deltei din municipiu.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 1,00 mg/l, acesta refuzand recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

In aceeasi noapte, in jurul orei 02:45, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila au oprit-o in trafic, pentru control, pe o tanara, de 22 de ani, in timp ce conducea un vehicul pe DN 22, pe raza localitatii Cazasu.

Aceasta a fost testata cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,42 mg/l, fiind condusa la spital pentru  recoltarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele sau a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>