Published On: sâm, mai 2nd, 2020

Umor de autobaza a lui Ponta: Ne ureaza sa stam in izolare pana la Craciun!

Proverbul “Inalt cat bradul / Prost ca gardul” i se potriveste de minune lui Victor Ponta, presedintele ProRomania. Cum activitatea din opozitie i-a reusit de minune si toti sunt deja cu botul pe labe, lui Victor Viorel nu i-a mai ramas decat sa faca glume pe seama romanilor care au respectat regulile impuse de ordonantele militare.

Prin urmare, cetateanul sarbo-roman (reamintim cititorilor nostri ca Victor Ponta are si cetatenie sarba, dupa ce prietenul lui cel mai bun, Sebi Ghita, s-a refugiat la Belgrad) a decis sa publice in social-media urmatorul text: “Felicitari romanilor ca au stat in case de Paste si 1 Mai. Deci se poate! Mai avem un hop: Craciunul!” Cel care nu a reusit sa gestioneze in nici un fel tragedia de la “Colectiv”, in urma careia au murit 65 de oameni, care a subfinantat bugetul de sanatate al Romaniei, care si-a falsificat, ca si Mihai Tudose, diploma de doctor in stiinte si multe altele scoate acum capul si ii ia “la misto” pe romanii care au respectat legea.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>