Published On: Dum, mai 24th, 2020

Transferul unei galatence infectate cu COVID-19 la ATI Braila a redeschis razboiul prostilor

In aceasta dupa-amiaza, o galateanca infectata cu noul coronavirus a fost transportata de urgenta la Braila pentru a fi tratata in sectia de ATI a Spitalului Judetean Braila.
In Galati nu mai exista locuri in sectia de Terapie Intensiva astfel ca viata femeii depindea de acest transfer, ea aflandu-se in stare grava, avand si alte afectiuni cardiace.
Reamintim ca in timp ce spitalele din Galati se sufoca sub presiunea virusului, in Braila paturile din ATI sunt libere, actualemente, in spital fiind tratati 7 pacienti in sectia de Boli Infectioase.
Imediat dupa publicarea stirii de catre presa locala s-a generat, din nou, razboiul prostilor in care unii braileni, uitand ca toti suntem oameni, se comporta ca niste animale insetate de sange.
Daca stirea a facut valva printre braileni pe retelele de socializare, reprezentantii administratiei locale au tacut.
Majoritatea muritorilor de rand (cu sau fara prea multa cultura medicala sau etica) care au venit cu comentarii, au dat dovada de malitie, considerand probabil, intr-un egoism nemasurat, ca ceilalti sunt mai “leprosi” ca noi. Iar acei “alti leprosi” nu merita sa aiba o alta sansa daca asta inseamna sa vina peste ai nostri.
In ceea ce ii priveste pe politicienii locali, cei care in urma cu cateva saptamani s-au tavalit in presa cu discursuri care mai de care mai pompoase, facute pentru “binele” brailenilor, acum nu scot un sunet. Oare explozia cazurilor de coronavirus in cadrul Directiei de Strategii a Primariei sa le fi domolit apucaturile de “eroi” ai neamului brailean?

Este o linsite ca de spital!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>