Published On: mie, mai 20th, 2020

EXCLUSIVITATE / Simona Draghincescu, SUBPREFECT al judetului Braila / Ea a fost colaboratoare a Securitatii

Infobraila stie sigur ca PSD si PNL isi vor bate joc din nou de cei peste trei sute de mii de braileni. Cele doua partide, prin eminentele “cacanii”, vor pune un subprefect care sa le asigure suprematia. Nu, nu va ganditi, ca a partidelor lor de doi lei. Nu, ei vor sa se asigure ca vor “guverna” indiferfent de cine este prim ministru. Din nefericire, Draghincescu este o fosta colaboaratoare a Securitatii, dovedita de CNSAS.

Prin urmare, vor gasi o matracuca care (sic!) sa le serveasca interesele. Doamna de fier vechi a politicii brailene, mahalagioaca de la piata, guraliva, va fi pusa cu anasana subprefect. Nu o va deranja ca este sub Catalin Boboc, pe care il improsca cu noroi pana acum, nici ca va respecta dorintele partidului de guvernamant, al carui reprezentant va fi. Apoi, Simonica “hot line”, cum ii placea ei sa zica, va fi prefect si lucrurile vor intra pe fagasul normal.

Informatiile conform carora Simona Draghincescu (PND) ar urma sa ocupe functia de subprefect al Brailei sunt catalogate de presedintele CJ Braila ca fiind “O GLUMA”. Declaratiile vin in urma informatiilor aparute in spatiul public, pe surse, conform carora aceasta este ca si pusa in functie.

Este ca si cum eu as candida la PNL. Cred ca este o gluma. Doamna Draghincescu poate fi un subprefect foarte bun. Este de mult timp in politica. Este o gluma ca PNL sa o propuna pe doamna Draghincescu subprefect, dupa toate show-urile si nebuniile care s-au intamplat. Pana la urma este decizia dansei”, a declarat Francisk Chiriac.

Interesant este ca Chiriac (sic!) caracterizeaza apararea pe care Simona Draghincescu i-a acordat-o de la inceputul mandatului drept “nebunii”, dar la ce sa ne asteptam de la acesti manglitori ai politicii brailene?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>