Published On: joi, mai 21st, 2020

Scene SOCANTE in fata sicriului IPS Pimen, in timpul priveghiului

L-au iubit, l-au admirat iar la final, l-au pupat. Inconstienta credinciosilor la capataiul IPS Pimen. Desi acesta a murit rapus de coronavirus, cativa cetateni veniti sa ii aduca un ultim omagiu au sarutat sicriul cu in care se afla trupul neinsufletit al inaltului prelat.

Sicriul sigilat a fost adus aseara din Bucuresti la Suceava si purtat de oameni in combinezoane pana in interiorul Manastirii Sfantul Ion.
A fost asteptat de un sobor de preoti dar si de sute de crediciosi. Randul de oameni se intindea de-a lungul gardului Arhiepiscopiei.

Oamenii au ramas si la priveghi, ignorand masurile pentru prevenirea si combaterea noului coronavirus. Astfel, cativa si-au scos mastile si au sarutat sicriul in care se afla IPS Pimen. Chiar si unele fete bisericesti au atins sicriul fara nici cea mai mica protectie.
Vazand ca lumea uita ca suntem in mijlocul unei pandemii si ca insusi IPS Pimen a cazut victima teribilului virus, zona a fost delimitata cu un cordon.

Reamintim ca Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, a incetat din viata miercuri, la o luna dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus. El avea 90 de ani. Acesta va fi inmormantat la Manastirea Sihastria Putnei din Suceava.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>