Published On: mie, mai 20th, 2020

Sange varsat intr-o familie din Braila / Calaul, incatusat

Tentativa de omor intr-o familie din Braila. Tatal si-a injunghiat fiul in timpul unui scandal.

La data de 17 mai, in jurul orei 16:40, politistii au fost sesizati de catre un barbat cu privire la faptul ca fratele sau a fost injunghiat. In urma cercetarilor desfasurate, politistii au constatat ca este vorba despre un barbat, in varsta de 71 de ani, din localitatea Romanu,  care, in timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor discutii in contradictoriu, l-ar fi injunghiat, cu un cutit, pe fiul sau de 40 de ani.

Victima a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

La data de 18 mai, persoana banuita de comiterea faptei a fost retinuta pentru 24 de ore, iar, in cursul zilei de ieri, aceasta a fost prezentata de catre procuror instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Propunerea a fost admisa, barbatul fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila pentru o perioada de 30 de zile.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor in conditii de violenta in familie si se continua cercetarile, in vederea lamuririi cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a comis fapta.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>