Published On: Dum, mai 24th, 2020

S-a dat alerta in Braila / O femeie este de negasit de 2 zile

Familia si politia cauta o femeie din Cazasu despre care nimeni nu mai stie nimic de 2 zile.

La data de 23 mai, la ora 19:15, un bărbat a sesizat dispariţia, din data de 22 mai, ora 11:30, a mamei sale, Florea Ioana, în vârstă de 69 de ani, din comuna Cazasu, care a plecat în mod voluntar de la domiciliul său şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime aproximativ 160-170 de cm, constituție corpolenta, părul grizonat, lung, ochii căprui, ten masliniu, iar ca semn particular prezinta o cicatrice in partea stanga a buzei superioare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: colanti negri, pulover neegru, cu maneci lungi, capot crem, legat la brau, fular alb pe cap si papuci din cauciuc, albastri. Pentru numita Florea Ioana s-a solicitat căutarea la nivel naţional și internațional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>