Published On: lun, mai 25th, 2020

Odata cu ridicarea restrictiilor, betivii au iesit in trafic pe soselele din Braila

O parte din restriciile de circulatie au fost ridicate iar brailenii au revenit la vechile obiceiuri care au creat pana acum nenumarate victime. Alcoolul la volan a devenit o “normalitate” cu care politistii se confrunta aproape zilnic.

La data de 22 mai, la ora 18:20, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat, de 41 de ani, din Braila, in timp ce conducea un vehicul pe Calea Galati, din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,52 mg/l, si condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In noaptea de 23 mai, ora 00:14, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Faurei l-au oprit in trafic, pe un tânar, in vârsta de 28 de ani, din comuna Galbenu, in timp ce conducea un vehicul pe raza localitatii de domiciliu.
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,57 mg/l. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele celor doi conducatori auto au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile sub aspectul savârsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>