Published On: Dum, mai 24th, 2020

O tanara cu handicap din Braila a disparut fara urma / Familia se teme ca a ajuns pe mana traficantilor de carne vie

O tanara de 25 de ani din Braila a disparut de acasa din data de 20.05, iar de atunci concubinul si politia o cauta neincetat. Tanara, pe numele sau Ana Maria Tanase sufera, dupa cum spune familia sa, de un handicap mintal de gradul II.

Concubinul acesteia, Ionel Constantin Lascu, a dezvaluit pentru INFOBRAILA ca se teme pentru viata si pentru siguranta tinerei, in trecut aceasta avand nenumarate probleme de comportament.

Ultima cearta dintre cei doi, care a si degenarat, a avut loc in data de 17 mai, cand Ionel ar fi gasit ascuns sub o perna un biletel de dragoste scris de Ana Maria pentru un alt barbat.

In data de 20 mai, in jurul orei 16.00, sub pretextul ca pleaca sa adune foi de vita pentru a face sarmale, tanara a plecat de acasa si de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Concubinul afirma ca a plecat doar cu ce avea pe ea, lasandiu-si acasa toate actele. Ultima data ar fi fost vazuta la un market din cartierul Chercea unde ar fi facut cateva cumparaturi.

Dupa cateva ore de la plecarea sa voluntara de acasa, concubinul a anuntat disparitia acesteia la 112, politia ajungand imediat la domiciliul celor doi. Pana acum nu exista nicio informatie care sa indice locul in care s-ar afla Ana Maria.

In momentul disparitiei, tanara purta o bluza neagra si colanti si o pereche de papuci. Acum, concubinul cere ajutorul tuturor brailenilor care pot oferi informatii despre Ana Maria.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>