Published On: vin, mai 29th, 2020

O bomba a cazut la 10 zile dupa avion / PNL a descoperit o bataie intre asistentele din spitalul PSD, la o luna de la incaierare

Preocupati intens de sanatatea brailenilor, consilierii judeteni PNL au descoperit o cearta intre asistente petrecuta in urma cu o luna de zile, cearta pe care au catalogat-o ca fiind o bataie. Desi au trecut mai multe sedinte de consiliu, extraordinare sau de indata, desi au avut la indemana presa miruita de partid, abia astazi in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Braila s-au gandit ca este cel mai important subiect de discutat.

Consilierul judetean Marian Sarbu, alintat de prieteni “BANDERAS”,  a adus la cunostinta plenului CJ Braila faptul ca doua asistente s-ar fi batut, in urma cu o luna, iar agresoarea ar fi consumatoare de anumite substante. In stilul caracteristic al PNL, fara substanta, fara vlaga, fara informatie, consilierii judeteni l-au luat totusi in serios pe colegul lor si i-au cerut totusi, in sedinta de CJ Braila, sa deschida o ancheta. Managerul Spitalului Judetean Braila, prezenta la sedinta, a recunoscut incidentul si a spus ca acest caz se afla in atentia comisiei de disciplina a spitalului.

Interesant ar fi fost daca PNL Braila ar fi povestit despre medici si simpatizanti ai partidului care uneori iau batranele de maini si de picioare si le dau de pereti, pe holuri, vezi cazul “Budriga”, incident ramas necomentat.

Multumim din inima partidului si suntem increzatori ca astfel de atitudini vor rezolva adevaratele probleme ale brailenilor. Asteptam cu interes ca colegii (SIC!) si simpatizantii liberalilor sa ne povesteasca, poate intr-o sedinta viitoare, despre bataile interlopilor Brailei, unii dintre ei apropiati ai partidului de guvernamant.

Cu siguranta ar fi mult mai interesant decat “sangerosul” duel dintre cele doua mielute de lapte de la Spitalul Judetean Braila.

 

Citeste si Interesele OCULTE din spatele pandemiei / “Macelarul” din PNL Braila “transeaza” virusul in sedinta CJ

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>