Published On: joi, mai 14th, 2020

Momentul mult asteptat a venit / Se da liber la plimbari in parcurile din Braila

Odata cu incetatrea starii de urgenta, brailenii incep sa isi recapete o serie de libertati.

Incepand de vineri, 15 mai, toate locurile de promenada din Braila isi vor putea primi vizitatorii. Parcul Monument, Gradina Mare, parcurile pentru copii si Faleza sunt locurile in care brailenii se pot plimba in voie dupa doua luni de stat in casa. Insa, mare atentie! Brailenii vor trebui sa dea dovada, in continuare, de responsabilitate si sa respecte distantarea sociala. Primaria da asigurari ca isi va face si ea treaba in continuare, asigurand dezinfectarea periodica a acestor spatii publice.
Pe langa deschiderea locurilor de promenada, guvernul a anuntat si deschiderea saloanelor de infrumusetare, a frizeriilor, deschiderea cabinetelor stomatologice si a bisericilor, insa cu anumite conditii. Se interzic slujbele din interiorul bisericii, fiind permise doar slujbele in aer liber.
Dupa 15 mai, purtatea mastii de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun va fi obligatorie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>