Published On: joi, mai 7th, 2020

Mare greseala! Pe principiul “las-o ma ca merge asa” si-a pus singur numere de inmatriculare si a pornit la plimbare prin Braila

In cursul zilei de ieri, ora 08:50, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au oprit in trafic, pentru control pe un tanar, in varsta de 24 de ani, din comuna Ulmu, in timp ce conducea un vehicul pe bulevardul Dorobantilor din municipiu.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca inspectia tehnica periodica a vehiculului era expirata din anul 2019, iar numerele de inmatriculare erau repartizate unui alt autoturism.

Tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 1305 lei conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, totodata, fiindu-i ridicat permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce si au fost retinute numerele de inmatriculare ale vehiculului.

De asemenea, pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>