Published On: joi, mai 28th, 2020

Interesele OCULTE din spatele pandemiei / “Macelarul” din PNL Braila “transeaza” virusul in sedinta CJ

Astazi, 28 mai s-a desfasurat sedinta ordinara a Consiliului Judetean in care subiectul principal de discutie a fost Spitalul Judetean Braila, cu bune si cu ale sale nevoi si probleme.

Consilierul Judetean Chiru Laurentiu Marian a avut, in cadrul sedintei, o interventie in care isi dezvolta ideea ca pandemia care a afectat mai toate tarile lumii ar putea fi prelungita din cauza unor interese OCULTE. Din aceasta cauza tine sa sublinieze unele greseli ce se fac in Spitalul Judetean Braila si, totodata, face apel la luarea unor masuri mai drastice pentru evitarea cozilor din fata corpului A.

Referitor la situatia si virusul care ne-a atacat din toate punctele de vedere, trebuie sa luam niste masuri mult mai rapide, incepand de la curtea Spitalului Judetean Braila ca acolo ne deranjeaza foarte mult, din toate punctele de vedere. Si psihic, si populatia, si cei care au fost dati la o parte si au o gramada de probleme. In Starea de Urgenta si Starea de Alerta ne permitem sa luam alte masuri. Avand in vedere ca trebuie sa luam niste masuri, si trebuie luate, mai ales ca licitatiile si celelalte la care sunt angajati baieti de casa, trebuie sa ne intoarcem la corpul B. Nu trebuie sa stam pe ganduri ca sa luam niste paturi (…) Acest virus nu va trece, nici azi nici maine, nici peste doua luni. Suntem constienti cu totii ca va fi prelungit din interese OCULTE sau NEOCULTE. Ne consideram ca suntem oameni si suntem dati la o parte. Stam la un rand infernal la un corp A in care triajul este asa cum este. La boli infectioase e plin de covid, or fi boli infectioase dar problema sunt paturile care sunt de orice critica. Avem fonduri de la Uniunea Europeana” a declarat Marian Chiru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>