Published On: joi, mai 21st, 2020

Informatie de ultima ora! Alte cazuri de infectare cu COVID-19 in Braila

Dupa ce zile la rand in Braila a domnit linistea, astazi totul s-a schimbat. De la o ora la alta au aparut noi informatii cu privire la evolutia pandemiei in plan local. Daca in jurul pranzului a fost anuntat un nou caz de coronavirus la un angajat al Primariei Braila, in aceasta seara cifrele se schimba.

Ultima informare la nivelul judetului Braila arata o crestere a numarului celor infectati, ajungandu-se astfel la 4 braileni internati si testati pozitiv la coronavirus. Cel care a dat vestea este chiar prefectul Brailei, Catalin Boboc.

Apel la responsabilitate! Judetul Braila a ajuns la 4 pacienti internati cu COVID-19 !
Sambata, 9 mai 2020, primii 22 de braileni infectati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati si externati!
Ne-am bucurat cu totii sa constatam ca avem 0 cazuri in judetul Braila! Era si firesc sa fie asa cand vedeam ce se intampla in lume si chiar in cateva zone din tara.
In acel moment, am facut un apel la braileni, sa fie in continuare prudenti, pentru ca virusul nu a disparut si pot aparea cazuri noi, in orice moment!
Vineri, in prima zi dupa incetarea starii de urgenta, am repetat acelasi apel, pentru ca masurile de relaxare ce urmau sa intre in vigoare sa nu conduca la noi cazuri de infectie cu COVID-19.
Am considerat ca este datoria mea sa ii indemn pe braileni sa nu ignore masurile impuse de autoritati, precum pastrarea distantei sociale sau purtarea mastii de protectie in spatii publice inchise, pentru a ramane unul dintre judetele cele mai putin afectate de pandemie.
Din pacate, vineri, 15 mai 2020, dupa o saptamana cu zero cazuri, a aparut un nou pacient. Astazi, la inca o saptamana, inca trei imbolnaviri cu noul coronavirus!
Asadar, daca inca mai sunt braileni care nu considera ca minimele masuri de igiena sanitara si distantare, dispuse de Guvernul Romaniei, sunt foarte importante, ii rog sa tina cont de recomandarile autoritatilor si sa aiba incredere ca nivelul totusi scazut al raspandirii virusului la Braila se datoreaza in mare masura respectarii cu strictete a regulilor!
Oameni buni, responsabilitatea este cheia si se afla in mainile noastre!”

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>