Published On: vin, mai 15th, 2020

Inca o “EVADARE” din IZOLARE in Braila

Inca un brailean este prins pe picior gresit. In loc sa respecte regula izolarii la domiciliu acesta a iesit la plimbare, in apropierea locuintei. Totul vine dupa doar o zi de cand un tanar din Cazasu a plecat sa isi viziteze iubita desi trebuia sa respecte izolarea la domiciliu.

Ieri dupa-amiaza, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila, in timp ce executau misiuni specifice, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID – 19, s-au deplasat la domiciliul unui barbat, din Braila, care figura ca persoana izolata la domiciliu.

In urma verificarilor efectuate, braileanul nu a fost gasit la domiciliu, acesta fiind depistat pe strada, in apropierea locuintei.
Avand in vedere faptul ca nu a respectat masura izolarii la domiciliu, acesta a fost condus intr-un centru de carantina pentru o perioada de 14 zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>