Published On: mar, mai 12th, 2020

In ultimele doua luni ni s-a umplut paharul, la propriu / Berea le-a “alinat” izolarea romanilor

Izolarea spre care ne-a condus pandemia de coronavirus a alimentat si mai mult viciile romanilor.
Frica de infectare dar si masurile luate de autoritati pentru limitarea raspandirii virusului i-a obligat pe oameni sa ramana in case, in izolare, iar acest lucru poate sa fie destul de plictisitor si apasator. Asa ca, se pare ca multi au apelat la ajutorul bauturilor alcoolice pentru a mai indulci situatia.
Expertii spun ca o parte mare a populatiei se afla in pragul alcoolismului, din cauza consumului tot mai mare de alcool din timpul pandemiei. Plictiseala, izolarea si anxietatea ii duc pe multi catre dependenta de alcool, spun medicii.
La mare cautare printre romani a fost berea care a inregistrat o cresterea a vanzarilor de 80%, urmata de sangria cu 69% si vin cu 39%.
Valoarea vanzarilor de bauturi alcoolice a crescut cu 37% in perioada Pastelui.  Aceste procente depasec vanzarile de Revelion, valori neegalate pana acum in nicio alta perioada a anului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>