Published On: lun, mai 11th, 2020

Ii doare fix in “Porsche” / Interlopii braileni, alaturi de “fratii lor” din alte judete, iau la misto Starea de Urgenta

Un barbat din localitatea buzoiana Vadu Pasii si-a chemat amici din mai multe judete pentru a petrece, de ziua sa, intr-un loc ferit, in comuna Gheraseni. Convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al politiei, in care se aflau si mascati, iar cei 20 de barbati au fost amendati cu aproape 2 miliarde de lei vechi.
Potrivit IPJ Buzau, “politistii rutieri au organizat duminica filtre in trafic pe principalele cai rutiere din localitate si pe DN2 E85 pentru depistarea si luarea masurilor legale impotriva persoanelor care incalca regulile de circulatie. Astfel, pe raza comunei Gheraseni au fost oprite in trafic sase autoturisme, in care se deplasau 20 de persoane. In urma verificarilor specifice, politistii au stabilit ca persoanele sunt din judetele Buzau, Ilfov, Galati, Braila si Dolj.
Din verificari a reiesit ca toate persoanele participasera la o intâlnire comuna, pe raza comunei unde au fost depistati, fara a respecta masurile impuse pentru prevenirea si combaterea raspândirii virusului Covid-19.”
Potrivit unor surse, cel care a sunat adunarea pentru petrecerea de la Gheraseni este ”Tyson” din Vadu Pasii, iar in jurul lui s-au mai aflat fratii ”Geamanu” si Nichitelea, personaje care de-a lungul vremii au avut de-a face cu politia pentru infractiuni cu violenta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>