Published On: mie, mai 6th, 2020

I-a furat masina mamei si a pornit intr-o cursa nebuna cu politistii braileni pe urme

Azi-noapte, ora 02:20, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Faurei au efectuat semnalul regulamentar de oprire, unui vehicul ce se deplasa pe raza localitatii Jirlau.

Intrucat, conducatorul auto nu a oprit la semanlele politistilor, acestia au pornit in urmarirea vehiculului, reusindu-se oprirea autoturismului pe raza satului Rubla, judetul Buzau.

In urma verificarilor efectuate, a fost identificat soferul, in varsta de 24 de ani, din judetul Buzau, care nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, de asemenea, stabilindu-se faptul ca a luat masina mamei sale, din curtea locuintei, fara acordul acesteia.
Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,37 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unu vehicul fara permis de conducere si furt intre rude.

De asemenea, in vehicul au fost identifcati si trei pasageri, cu varstele cuprinse intre 16 si 20 de ani, toti din judetul Buzau.

Cei patru tineri au fost sanctionati contraventional cu amenda, in valoare de 2000 de lei fiecare pentru nerespectarea prevederilor O.M. nr.3/2020.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>