Published On: mie, mai 13th, 2020

Hot cu repetitie / “Vecinul” a fost prins dupa ce ar fi comis 13 furturi in Braila

La data de 11 mai, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat si retinut pe un tanar, banuit de comiterea a 13 infractiuni de furt, savarsite pe raza municipiului.

La data de 11 mai, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au depistat pe raza municipiului, pe un tanar, in varsta de 27 de ani, din judetul Galati, ce locuia fara forme legale in municipiul Braila, banuit de comiterea mai multor infractiuni de furt.

In fapt, in perioada 04.02 – 03.05.2020, profitand de neatentia oamenilor, acesta ar fi sustras mai multe telefoane mobile si bani din incinta unor societati comerciale, de pe raza municipiului, astfel, creand un prejudiciu de peste 18.000 lei.

Tanarul a fost retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de ieri a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, care a dispus fata de acesta masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>