Published On: lun, mai 4th, 2020

ESTE OFICIAL! Starea de urgenta NU va fi prelungita / Urmeaza STAREA DE ALERTA cu ale sale recomandari dar si relaxari

“Starea de Urgenta NU va fi prelungita!” Este anuntul de ultim moment al presedintelui Romaniei. Dupa o sedinta, la care au participat toti factorii responsabili de sanatatea si siguranta cetatenilor, s-a decis ca starea de urgenta sa fie inlocuita , incepand cu 15 mai, de STAREA DE ALERTA, care vine cu cateva relaxari.

Principalele decizii anuntate de Klaus Iohannis:

– Incepand din data de 15 mai, vom intra intr-o stare de alerta.

– Cateva lucruri se vor schimba. Epidemia nu a trecut, deci trebuie sa fim foarte responsabili si sa avem mare grija in continuare.

– In realitate, nu stie nimeni pana cand dureaza aceasta epidemie.

– Dupa 15 mai, ne putem misca in interiorul localitatii, Deplasarile sa se faca atunci cand sunt necesare.

– Asa-numita relaxare se va face pas cu pas, un astfel de pas fiind de regula 2 saptamani.

– Urmatorul calup de masuri de relaxare va veni la inceputul lunui iunie. Din 15 mai, se vor redeschide saloanele de coagura, frizeri, precum si cabinetele stomatologice si muzeele.

– Deplasarile vor fi restrictionate pentru a pleca din localitate, existand cateva exceptii: in interes de serviciu, pentru probleme de sanatate, pentru sport individual, este posibil sa se iasa din localitate. Ramane restrictia ca sunt interzise intalnirile cu mai mult de teri persoane.

– Sportivii de performanta vor putea sa inceapa cantonamentele, dar numai in conditii speciale. Nu vor incepe competitiile decat dupa o perioada lunga de pregatire.

Acum intrebarea este: Pot romanii sa respecte niste RECOMANDARI?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>