Published On: vin, mai 22nd, 2020

Din columbofil, Marian Dragomir a ajuns medic

Primaria Braila sta pe un butoi cu pulbere gata oricand sa explodeze, dupa infectarea unui angajat cu noul coronavirus.  Asupra primarului Dragomir planeaza acuzatii grave lansate de presedintele PNL Braila. Acesta acuza faptul ca primarul ar fi devenit brusc medic, permitandu-si sa emita recomandari medicale cu consecinte grave asupra sanatatii brailenilor.

Conform declaratiilot lui Danaila, inca din data de 11 mai, unul din angajatii Directiei de Strategii din cadrul Primariei Braila a manifestat simptome similare cu cele ale pacientilor infectati cu COVID 19.
Desi i s-ar fi adus la cunostinta primarului aceasta situatie, acesta ar fi preferat sa trimita angajatul acasa si sa astepte, cu speranta ca persoana respectiva nu este purtatorul acestui virus. Ba mai mult de atat, Dragomir l-ar fi sfatuit sa mearga sa faca testul pentru noul coronavirus la o clinica privata, incercand sa evite astfel zvonurile din interiorul Spitalului Judetean Braila in caz de ajungea acolo.

Din nefericire, in tot acest timp pericolul a plutit in aer, atat pentru colegii persoanei infectate cat si pentru familia acestuia, riscand ca Primaria sa devina un focar de infectie.

Intre timp, temerile au fost confirmate odata cu pozitivarea testului facut la o clinica privata, in acest caz situatia urmand o traiectorie periculoasa.

Acum, Dragomir este acuzat de MUSAMALIZAREA cazului de catre Alexandru Danaila, presedintele PNL Braila.  Acesta din urma acuza nu numai ca primarul ar fi incercat sa tina totul departe de ochii brailenilor, ba chiar si-ar fi permis sa dea sfaturi/ordine medicale/politice fara a avea vreun drept, actiuni care pot conduce la declansarea unui focar de infectie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>