Published On: joi, mai 21st, 2020

Coronavirusul a lovit in inima administratiei locale brailene / Primaria

Un nou caz de imbolnavire cu coronavirus a aparut in inima primariei Braila. Un angajat al Directiei de Strategii de la Primaria Braila a fost confirmat cu COVID. Din primele informatii, acesta a inceput sa se simta rau in data 11.05.2020, iar de atunci este in izolare la domiciliu. Alti 3 colegi ai sai sunt in izolare din 08.05.20202 si din 11.05.2020.

Primarul Marian Dragomir ne informeaza ca toti cei 4 au contactat medicul de familie pentru a anunta starea de sanatate si ca au primit medicamentatie pentru problemele medicale semnalate. Conform primarului, procedura in cadrul Primariei Braila a fost respectata – la primul posibil simptom angajatii au mers acasa si au anuntat medicul de familie. Birourile au fost preventiv dezinfectate.

Persoana nou dignosticata cu COVID-19 ar fi facut, pe propria cheltuiala, la un laborator privat testul pentru COVID si a fost confirmat pozitiv, azi 21.05.2020

De la data confirmarii 21.05.2020, toti colegii de la Directia de Strategii vor sta in izolare la domiciliu, au instalat o aplicatie pe calculatoarele de serviciu pentru a putea lucra de acasa si a avea acees la documente. DSP Braila va efectua ancheta epidemiologica si va recolta probe.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>