Published On: mie, mai 20th, 2020

Coronavirus Braila. In continuare cel mai sigur judet din tara / “AICI NU MOARE NIMENI!”

Pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus, astazi, 20.05.2020, la nivelul judetului Braila sunt monitorizate  706 de persoane, aflate in izolare voluntara si 128 de persoane care se afla in carantina institutionalizata.

Mentionam ca 5372 de persoane au iesit din autoizolare, la incheierea celor 14 zile si 990 de persoane au primit avize epidemiologice de a iesi din carantina institutionalizata. De asemenea, conform raportarii DSP, de la inceputul pandemiei, la Braila, 23 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 22 au fost declarate vindecate si externate.

Marti, 19.05.2020, politistii au actionat in sistem integrat, alaturi de jandarmi, politisti de frontiera si politisti locali, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID – 19. Astfel, au fost executate peste 169 de misiuni specifice, fiind verificat modul de respectare a masurilor si interdictiilor impuse in aceasta perioada in cazul a 131 de persoane.

In contextul trecerii la starea de alerta, politistii actioneaza, in principal, pentru informarea cetatenilor cu privire la noile reguli.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>