Published On: mie, mai 6th, 2020

Coronavirus / Braila. Bilantul zilei indica o stagnare a cifrelor, dar mare atentie! Politia nu se relaxeaza

Pentru limitarea raspândirii infectiilor cu noul coronavirus, astazi, 06.05.2020, la nivelul judetului Braila sunt monitorizate 194 de persoane, aflate in izolare voluntara si 166 de persoane care se afla in carantina institutionalizata.
Mentionam ca 5150 de persoane au iesit din autoizolare, la incheierea celor 14 zile si 821 de persoane au primit avize epidemiologice de a iesi din carantina institutionalizata. De asemenea, conform raportarii DSP Braila, in prezent, sunt 22 cazuri confirmate pozitiv de COVID-19, dintre care 19 cazuri au fost declarate vindecate .
In ceea ce priveste sanctiunile, in ultimele 24 de ore, au fost executate 127 de misiuni specifice, in contextul prevenirii si combaterii raspândirii COVID – 19. S-a verificat modul de respectare a masurilor si interdictiilor de deplasare in cazul a 509 persoane si au fost supuse controalelor 19 societati comerciale pentru a se asigura suspendarea activitatii.
Astfel, in urma activitatilor desfasurate, au fost aplicate 141 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 360.000 de lei. Dintre sanctiunile contraventionale aplicate, 88 au fost pentru nerespectarea masurii privind restrictionarea circulatiei, in conformitate din Ordonanta Militara nr. 3/2020.
Totodata, politistii braileni au desfasurat si 2 actiuni punctuale, in cadrul carora au fost legitimate 394 de persoane si oprite in trafic si verificate 285 de autovehicule, fiind aplicate 40 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 66.000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>