Published On: mar, mai 26th, 2020

Bucuria mafiotilor si isteria ametitelor / Terasele din Braila, tot mai aproape de marea deschidere

Supararea vesnicilor abonati la mesele teraselor de fitza din Braila este pe cale sa i-a sfarsit.  Soarele arzator parca le face in ciuda “mafiotilor”condamnati la izolare.
Pe langa faptul ca nu au mai avut unde sa iti etaleze gleznutele epilate in acesle zile insorite de aprilie, au mai fost si condamnati sa imparta apartamentul cu, fix proprietara, cu “iubi”, ei devenind un soi de chiriasi.
Au fost vremuri grele pentru producatoare si mafiotii care, zilele acestea, au devenit casnice (scuzati dezacordul, dar in acest caz se potriveste de minune). Dupa ce doua luni si jumatate au stat izolati, mafiotii Brailei isi pot etala, din nou, tatuajele si gleznutele descoperite ce lasa la vedere piciorul proaspat epilat si dat cu ulei, pentru stralucire. Va iesit soarele si pe strada lor. Sau, mai bine spus, pe la mesele lor.

Ministrul Sanatatii a anuntat ca de la 1 iunie terasele din intreaga tara isi vor putea deschide portile pentru a primi primii clienti.

In conditiile in care vom avea de la o zi la alta cazuri noi in scadere sau numar constant mic ne gândim la alta perioada de relaxari. De exemplu, cea asteptata a teraselor, de la 1 iunie. De la 15 iunie ne gandim la deschiderea plajelor.“, a afirmat, luni seara, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Noile cifre de astazi arata o scadere semnificativa a numarului de noi infectati cu coronavirus, inregistrandu-se in ultimele 24 de ore doar 146 de noi cazuri. Acesta este un lucru imbucurator si plin de speranta. Pentru toti si pentru fiecare in parte.

HAI LIBERARE!

 

CITESTE SI VIDEO SOC Cruzime fara margini / Copil torturat si agresat sexual in plina strada

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>