Published On: lun, mai 11th, 2020

Braila, fara covid dar cu o pofta nebuna de improscare cu noroi / Imi iubesc orasul dar, va rog, nu ma faceti sa imi fie scarba de ce este in el!

Braila, fara covid dar cu o pofta nebuna de improscare cu noroi

Politicienii arunca cu noroi, cu declarartii care mai de care mai pompoase si cusute cu ata colorata politic, “Eu nu stiu, mie nu mi-a zis nimeni nimic! Dar acum ca stiu, fac si desfac! Dar, daca as fi eu, ce as mai face!” Cam acestea au fost singurele replici auzite in aceste zile. O improscare cu noroi acum ca tot ne-am mai relaxat, dupa ce toti cei infectati s-au vindecat. Momentul propice pentru un circ politic care sa acapareze toata atentia spectatorilor cu drept de vot, nederanjati de virusuri si alte nimicuri. Un teatru ieftin in care actorii nici nu isi mai zic pe nume, apelative ca Pinochio, cocos si Gasca de partid rasunanad in toate declaratiile postate, musai pe Facebook. Astazi s-a cerut demisia Deliei Rasnoveanu. Daca nu o stiti dupa nume, o stiti sigur ca fiind nasa europarlamentarului Mihai Tudose. Acum ca am lamurit legatura si ca prezentarile au fost facute, zic sa continuam. Astazi, se doreste demisia sa de la conducerea Spitalului Judetean Braila. Si ce daca? Au mai cerut si altii, si tot degeaba! Daca pana acum nu s-a clintit de pe scaun, pe timpul in care, sub conducerea dansei, spitalul nu avea vitala Heparina sau antibiotice si dezinfectanti, de ce credeti ca va fi scoasa acum din joc, dupa acest mic vantisor? A trecut prin adevarate taifunuri dar legatura pecetluita in Biserica a biruit!
Bine, pe langa nasi si fini bine pusi in functie, am auzit si de bine, prin toate canalele de stiri.

Despre Braila, numai de bine!

Din pacate, contrar zicalei ca pandemia uneste oamenii, aici, la noi a scos la iveala tot ce e mai hidos. Oamenii s-au vindecat, au fost externati, dar altii, mai “leprosi” ca noi, nu aveau loc. Noroc ca bietii oameni nu au vrut ei sa fie mutati si astfel s-au evitat alte “deranjuri”.
Ei si, daca tot se da circ, fara paine, cativa braileni au hotarat sa ia in fraie propria sanatate si sa plece la munca in Austria, la ingrijit de batrani. Da, sclavi cum ar zice unii, luptatori, cum am zice noi. Au luat iarasi calea strainatatii. Si daca pleaca, de ce pleaca? De bine? Nu. De plictiseala? Nu este posibil. De nevoie? DA. Cat sa fie de placut ca o babuta cu mintea ratacita sa iti “haraie” toata ziua la ureche pune aia acolo, ba nu, din’acolo. Ba chiar si noaptea, ca nu are somn iar pe tine te doaboara stresul emotional. Stai de vorba cu ea, asa cum poti, tine-i companie, zambeste cand vrei doar sa urli. Placut nu?

Imi iubesc orasul dar va rog, nu ma faceti sa imi fie scarba de ce este in el. Una buna, restul rele!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>