Published On: mar, mai 19th, 2020

Un tanar a fost injunghiat in batalia pentru putere dintre gasti

Azi dimineata, la orele 7.30, linistea locatarilor a fost sparta de injuraturi, zgomotul de cutite care se loveau intre ele si urletele un grup de tineri care se luptau pe viaa si pe moarte. Un brailean care locuieste pe strada Pietatii din carierul Hipodrom, la granita cu cartierul Lacu Dulce, a sunat disperat la 112, dupa ce un tanar care participa la lupta pentru suprematie dintre doua gasti rivale s-a prabusit intr-o balta de sange.

“La fata locului, politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica au identificat patru persoane cu varste cuprinse intre 23 si 32 de ani, unul dintre tineri fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente si se continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt”, a declarat Laura Belciugan, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Nu este prima data cand astfel de evenimente se intampla in deja celebrul “oras al cutitarilor”, insa, odata cu revenirea in tara a majoritatii infractorilor plecati pe alte meleaguri numarul acestui gen de preluari in forta a zonelor pe care incearca sa le controleze diferite gasti a crescut.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>