Published On: joi, mai 7th, 2020

Anuntul asteptat de mii de braileni/ Se da liber la deplasari dar si la aprinderea gratarelor. Insa, mare atentie!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca dupa 15 mai oamenii vor putea iesi din localitate, “fara a tine cont de limita de municipiu sau limita de judet”, si nu vor mai avea nevoie sa completeze declaratii pe propria raspundere.

Am decis urmatorul lucru: puteti sa mergeti, sa parasiti localitatea, fara a tine cont de limita de municipiu sau limita de judet. Asadar nu este impusa o limita, pentru ca era foarte dificil de impus limite in aceste zone metropolitane si in consecinta nu va exista o limita teritorial-administrativa in cadrul careia sa va puteti deplasa sau sa nu va puteti deplasa”, a afirmat Marcel Vela, miercuri seara, intr-o inregistrare video publicata pe pagina sa de Facebook, raspunzand unor intrebari.
El i-a raspuns unui alt barbat ca poate merge “la iarba verde” in afara localitatii, cu respectarea regulilor de distantare.

Raspunzand unei alte intrebari, Vela a spus ca dupa 15 mai nu va mai fi nevoie de completarea declaratiilor pe proprie raspundere pentru ca se asteapta la o “responsabilitate la fel ca si pana acum din partea cetatenilor”.

Asa ca se mizeaza in continuare pe bunul simt si pe respectul de semeni al romanului! Pericolul nu a trecut!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>