Published On: vin, mai 22nd, 2020

Anunt

Share This
Tags

PRIMARIA TRAIAN ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA LUARII DE CATRE APM BRAILA A DECIZIEI ETAPEI DE INCADRARE IN PROCEDURA DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI PENTRU PROIECTUL INFIINTARE SISTEM DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE IN SATELE TRAIAN, SILISTRARU SI URLEASCA, PROPUS A FI AMPLASAT IN JUDETUL URLEASCA. PROIECTUL PROPUS NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI.

PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTATE LA SEDIUL AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA-MUN BRAILA,BD INDEPENDENTEI NR 16 BL B5 IN ZILELE LUCRATOARE INTRE ORELE 9.00-13.00 PRECUM SI LA URMATOAREA ADRESA DE INTERNET WWW. APMBR.ANPM.RO SECTIUNEA REGLEMENTARI/ACORDUL DE MEDIU/DRAFTURI ACTE REGLEMENTARE.

PUBLICUL INTERESAT POATE INAINTA COMENTARII/OBSERVATII LA PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE A AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>