Published On: joi, mai 14th, 2020

Amor in pandemie, la Braila / Focul dragostei l-a impins sa fuga din izolare pentru a isi vedea iubita

Un tanar din Cazasu, plasat in izoalare la domiciliu, a incalcat normele din dragoste. La un control de rutina al politistilor, acesta nu a fost gasit acasa ci acasa la prietena sa, respectand totusi distanta sociala.

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila, in timp ce executau misiuni specifice, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID – 19, s-au deplasat la domiciliul unui tanar, din localitatea Cazasu, care figura ca persoana izolata la domiciliu, impreuna cu alte 6 persoane.

In urma verificarilor efectuate, tanarul nu a fost gasit la domiciliu, acesta deplasandu-se la locuinta prietenei sale, din aceeasi localitate, unde a purtat un dialog din strada cu aceasta, fara a intra in contact direct cu tanara.
Avand in vedere faptul ca nu a respectat masura izolarii la domiciliu, acesta a fost condus intr-un centru de carantina pentru o perioada de 14 zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>