Published On: sâm, mai 30th, 2020

Al doilea deces al unui pacient cu coronavirus la Braila. Vezi aici despre cine este vorba

Vestea care a indoliat doau judete. S-a intamplat in aceasta dimineata. A doua persoana care isi pierde viata in Spitalui Judetean Braila dupa ce s-a infectat cu coronavirus. Este vorba despre un barbat de 77 de ani, din Tecuci, care a fost transferat, vineri noapte in jurul orei 3.00, de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati la sectia de terapie intensiva din cadrul Spitalului Judetean din Braila, avand nevoie de ventilatie mecanica.

Pacientul a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase  Galati in data de 28 mai. In aceeasi zi a fost internata in spital si sotia lui, diagnosticata cu coronavirus. Starea pacientului s-a agravat, avand si alte comorbiditati – insuficienta respiratorie, obezitate si cardiopatie acuta, motiv pentru care a necesitat transferul la sectia de ATI. Din pacate insa, barbatul a pierdut lupta cu boala, fiind al 82-lea deces inregistrat in Galati.

Este al doilea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus care este transferat de la Galati la Braila, in urma unor decizii ale autoritatilor medicale determinate de faptul ca nu mai erau locuri disponibile in sectiile de terapie intensiva ale spitalelor din Galati.

Reamintim ca luni, 25 mai, femeia din Galati infectata cu coronavirus care a fost transferata duminica pe sectia de ATI a Spitalului Judetean Braila a murit. Femeia avea si suferinte cardiace si sechele AVC iar virusul i-a inrautatit starea de sanatate.
Galateanca, in varsta de 76 de ani, rezidenta a caminului „Sf Ilie“ din Galati a fost internata de pe data de 2 aprilie la Spitalul CFR Galati. Duminica, aceasta a necesitat suport vital si cum la Galati in Reanimare nu se putea ajunge s-a luat decizia transferului catre cea mai apropiata unitate care detine suport vital.

Ambele decese sunt inregistrate in judetul Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>