Published On: mie, mai 13th, 2020

A ucis un taximetrist in statia “mortii” din Ciocarlia, a fugit de la locul faptei iar acum si-a primit pedeapsa, una cu suspendare

Negrei Georgian, tanarul care in dimineata zilei de 18 iunie 2019 a intrat cu masina in statia din Ciocarlia, omorand astfel un taximetrist care se afla acolo in acele momente, si-a primit in prima faza pedeapsa.

Judecatoria Braila l-a condamnat, pe 11 mai, pe Georgian Negrei (32 de ani) la 2 ani, 4 luni si 22 de zile de inchisoare, cu suspendarea executarii sub supraveghere, pentru ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului. In plus, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul trebuie sa presteze un numar de 60 de zile de munca in folosul comunitatii in cadrul serviciului de salubritate din cadrul comunei Gropeni, judetul Braila.
Asiguratorul City Insurance a fost obligat la plata a 15.490 de lei catre SC Braicar SA, societatea publica de transport public din Braila, reprezentand avarierea statiei de autobuz unde a avut loc accidentul rutier. De asemenea, City Insurance trebuie sa achite si daune morale de 65.000 de lei catre rudele tanarului de 28 de ani care si-a pierdut viata in evenimentul rutier. Decizia instantei nu este definitiva.

Filmul mortii unui nevinovat in fatala noapte de iunie, 2019

Reamintim ca in dimineata zilei de 18 iunie, in jurul orei 3, un barbat in varsta de 31 de ani din comuna Gropeni (n.r. Negrei Georgian), in timp ce conducea autoturismul pe Calea Calarasilor, dinspre strada Chisinaului, in apropierea intersectiei cu strada Celulozei, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul autoturismului sau, un Alfa Romeo. Parasind partea carosabila, a lovit in plin un tanar de 28 de ani, si s-a oprit in stalpii metalici ai statiei de autobuz din Ciocarlia. In urma impactului, un tanar taximetrist, domiciliat in satul Movila Miresii a fost ranit grav, urmand ca dupa doar 3 zile sa moara pe un pat de spital. Desi victima, in varsta de 28 de ani, zacea intr-o balta de sange, Negrei, fara nici cea mai mica urma de compasiune, s-a facut nevazut, prezentandu-se la Politie dupa ore bune de la producerea accidentului.

Testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea o imbibatie alcoolica de 0,04 mg/l, motiv pentru care a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice de sange.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>