Published On: lun, apr. 6th, 2020

VIDEO Un om al legii din Braila loveste un tanar, in plina strada

Abuz de putere din parte unui jandarm brailean. Reactia privitorilor “DACA ERA ALTUL, MAI DADEAI IN EL?”

Scene halucinante petrecute ieri, 5 aprilie, pe o strada din municipiul Braila. Un jandarm este filmat, de la balconul unui bloc, in timp facea abuz de uniforma in fata unui tanar.

Din primele informatii, se pare ca politistul si jandarmul ii verificau un document tanarului, in contextul controalelor efectuate zilele acestea (n.r. declaratia pe propria raspundere). La un moment dat, jandarmul se apropie de tanar si il loveste cu piciorul in timp ce acesta incerca sa plece cu bicicleta de pe loc, intreaga scena fiindt filmata de o locatara din zona.

Din informatiile oferite de IJJ Braila, pentru Infobraila, reiese faptul ca tanarul este o veche cunostinta a oamenilor legii, in urma cu cateva zile acesta apeland in mod nejustificat si fals institutiile statului. A sesizat in mod fals un contact cu o persoana infectata cu COVID-19, la acea sesizare intervenindu-se inclusiv cu o izoleta. In acel moment a fost sanctionat contraventional.

 IJJ Braila confirma veridicitatea filmuletului: “Cert este ca nu toleram in niciun caz un comportament abuziv.”

“Ca urmare a informatiilor aparute in spatiul public, cu privire la modul in care a actionat un lucrator din cadrul IJJ BRAILA, va comunic faptul ca la nivelul inspectoratului a fost constituita o comisie de verificare a acestor aspecte. In termenul cel mai scurt vom reveni și cu alte informatii, pe masura ce le detinem, insa mentionam ca este un caz izolat și ca nu toleram in niciun caz un astfel de comportamen”, nea declarat reprezentatul IJJ Braila, Neftode Sorin.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>