Published On: vin, apr. 3rd, 2020

VESTEA BUNA A ZILEI! Doi dintre colegii ambulantierei infectate sunt declarati negativi la COVID-19

Vestea buna a zilei! Ambulantierul si una dintre asistentele de la SAJ Braila, colegi cu cea depistata pozitiv la test, au primit rezultatele si sunt negative.
“Practic, cei doi ambulantieri au fost cei mai apropiati contacti ai asistentei infectate COVID 19, ceea ce inseamna ca riscul in cazul celorlalti colegi de tura este foarte mult diminuat!!!” Vestea vine, cu o rasuflare de usurare, in aceasta dimineata, din partea prefectului Catalin Boboc.

Reamintim ca pe 1 aprilie s-a declansat o ancheta epidemiologica extinsa la Braila dupa ce o asistenta SAJ a fost CONFIRMATA cu coronavirus, iar cel putin 20 de angajati, colegi de tura ai femeii, asistenti si ambulantieri, au fost trimisi in izolare.

Saptamana trecuta, femeia a mers la domiciliul unui brailean care a solicitat ambulanta pe motiv ca se lovise la sold, in cadere. Acesta se afla in autoizolare la domiciliu, dar se pare ca nu a comunicat acest “detaliu” personalului medical venit in ajutorul sau, astfel ca, in momentul interventiei, asistenta NU purta echipament de protectie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>