Published On: vin, apr. 3rd, 2020

VIDEO / Un brailean a dat cu virusul de pamant si a transat pandemia marunt, cu toporul din dotare

A dat cu virusul de pamant! Satul sa vada cat este ziua de lunga numai virusi la televizor, fie ca este vorba despre COVID-19, fie ca este vorba de cele doua bipede care ne viruseaza de vreo 3 luni incoace mintile si televizoarele, un brailean si-a luat la “omor” televizorul, singurul nevinovat in toata aceasta poveste infectata. Manat parca de curajul tinerettii, acesta a scos televizorul afara si l-a transat, bucatica cu bucatica, cu ajutorul unui topor, pus strategic in coltul usii. Si da-i si sparge… cu atata sete ca  pana si COVID-ul ar lua-o la sanatoasa. Numai “LEOI-ul” de Viorel ranjeste inca nestingherit la Acces Direct.

Gestul tanarului este oarecum de inteles. In valtoarea aceasta in care multi dintre noi se pierd printre ganduri si manipulare, el ia problema in maini. Observam si cateva detalii care ne linistesc, si care, odata vazute, ne fac sa zambim… inca o data si inca o data! Si sa spunem… NU, tanarul acesta inca nu este virusat, la propriu, ci doar la figurat.

Pana si culoarea televizorului se schimba in fata pericolului… Din gri devine negru. Un negru  asemanator cu cel in care este creionat COVID-ul in imaginatia noastra.

Puteti urmari video AICI.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>